• 01-boxed
  • 02-boxed
  • 03-boxed
wowslider.com by WOWSlider.com v8.7.1m

VM Rijsbergen: Onze koerier

 

Het draait bij ons om woorden én daden. En daarbij hebben we persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Onze vaste klantenkring spreekt niet voor niets over 'Onze koerier'. Het hiermee uitgesproken vertrouwen is voor ons een groot compliment. 24 uur per dag bereikbaar zijn is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Goederen snel en veilig vervoeren, traceerbare zendingen, duidelijke afspraken die altijd worden nagekomen en berichtgeving bij aflevering.


 Niet alleen de chauffeur maar ook het vervoer moet uiteraard betrouwbaar zijn. Onze auto's zijn een Ford Transit uit 2016 en een Citroen Jumper uit 2014. Hiernaast hebben wij de beschikking over diverse combo's, bakwagens en sprinters e.d. De auto’s zijn voorzien van van de laatste nieuwtjes, navigatiesystemen, etc., hierdoor kunnen wij uw goederen snel afleveren. De chauffeurs zijn in bezit van een GSM, dus altijd bereikbaar.


 > Pakketservice: uw pakketten snel en vertrouwd bezorgd bij uw afnemers. U neemt gewoon telefonisch contact op, en we spreken een tijd af dat het pakket wordt opgehaald bij u, waarna u de bezorgcondities kunt overleggen.


Spoedservice: Vandaag nog dat document of tekening op bestemming in de regio! Die tekening naar de bouwplaats of dat belangrijke document naar de gemeente of uw advocaat! Dan moet u kunnen vertrouwen op een discrete en zekere afhandeling met telefonische afmelding!